Делукс Двокреветна Соба

2 Лица
3ти Кат
Категорија на Соба
 • Делукс Двокреветна Соба
 • Делукс Двокреветна Соба
 • Купатило

Опис

Соби опремени со префинети и поскапи материјали и поскап намештај. Овие соби се исто така попросторни од другите типови и се позиционирани на таков начин што надворешните временски услови имаат помало влијание врз нив. Доколку не сте на тесен буџет овие соби се идеално место за одмор и релаксација на Вашето патување низ Македонија.

 • Тип на соба: Двокреветна
 • Капацитет: До 2 лица
 • Вкупен бр. на соби: 2 соби
 • Тип на купатило: Приватно
 • Просечна големина: 37.5 м2
 • Попуст за едно лице во соба: 35%
 • Балкон: Не
 • Поглед на град: Да
 • Вклучен доручек: Доручек на шведска маса за секое лице
 • Опции за легла: Еден француски лежај

Опременост

 • Кабловска ТВ
 • Wifi Интернет
 • Телефон (наскоро излезна линија)
 • Греење
 • Клима
 • Простор за седење (само некои соби)
 • Биро
 • Штекер до кревет
 • Биде
 • Фен
 • Туш
 • Влечки
 • Шампон / Сапун
 • Мебел на балкон
 • Минибар
 • Пристап со лифт
 • Услуга будење
 • Постелнина / Крпи

Цени

Нашите цени варираат месечно и врз основа на тоа кој ден е од неделата. Ноќевањата од Понеделник до Четврток се сметаат за ноќевање во работни денови, додека Петок, Сабота и Недела се ноќевања за викенд.

Месец Цена за една ноќ
Јануари 58.00€ работни денови / 53.84€ викенд
Февруари 59.76€ работни денови / 55.59€ викенд
Март 62.02€ работни денови / 57.85€ викенд
Април 61.19€ работни денови / 57.02€ викенд
Мај 60.99€ работни денови / 56.82€ викенд
Јуни 63.98€ работни денови / 59.81€ викенд
Јули 66.77€ работни денови / 62.60€ викенд
Август 64.78€ работни денови / 60.61€ викенд
Септември 62.98€ работни денови / 58.81€ викенд
Октомври 64.22€ работни денови / 60.05€ викенд
Ноември 61.44€ работни денови / 57.27€ викенд
Декември 60.71€ работни денови / 56.54€ викенд