Услуги

Телешки Мускул

Нашиот хотел има и ресторан со алакард услуга. Ресторанот е тивко и пријатно место, топло во зима и…

Конференциска Просторија во Хотел Кристал Палас

Нашиот хотел е правото место за организација на Вашите бизнис активности. Безразлика дали се работи…

Банкет хала во Хотел Кристал Палас

Хотел Кристал Палас досега бил домаќин на илјадници среќни моменти за илјадни млади парови уште од…